imkanlar

Haberler ve Duyurular

Haz 2017
Mühendislik Yönetimi Yüksek Lisans Programı Mülakatları
İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü, Mühendislik Yönetimi Yüksek Lisans programı mülakatları 21 Haziran 2017 günü, ENGMAN Sınıfı Toplantı Odasında yapılacaktır.

Mülakat listesine ve programına buradan ulaşabilirsiniz.

Haz 2017
YÖNETİM BİLİMLERİ SEMPOZYUMU – İTÜ MAÇKA

Yönetim Bilimleri Sempozyumu, 8-9 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Fakültesi’nde düzenlenecektir.

TÜBİTAK TÜSSİDE (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) ve İTÜ işbirliğinde yapılacak olan sempozyumun ana teması “Kamu ve Özel Sektörde Yönetim Bilimleri Uygulamaları” olarak belirlenmiştir. Sempozyum ile yönetim bilimleri alanında kamu ve özel sektör çalışanları akademisyen, uzman ve öğrencilerin bilgi ve tecrübelerini paylaşması amaçlanmaktadır.

Sempozyum programı ve ihtiyaç duyulan diğer bilgilere http://www.yonetimsempozyumu.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Katılımcılara akademik gelişim ve profesyonellerle işbirlikleri geliştirme fırsatları sunacak olan Yönetim Bilimleri Sempozyumuna  katılımınız ile vereceğiniz destekten dolayı şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.