6. DART
Detaylı bilgi için: ituemk.org
DART çalışmak istedikleri departman konusunda kararsız olan öğrencilerin kariyer planlarına yön vermeye hedefleyen bir etkinliktir.

Departmanların farklı sektör ve şirketlerdeki işleyişini göstermeyi amaçlayan DART’ta davetli şirketlerin üst düzey yöneticileri söz konusu departmanın kendi şirketlerindeki süreçlerini anlatıp öğrencilerin kafasındaki soru işaretlerine yanıt vermekte ve öğrencilerin kariyer yollarını çizmesine yardım etmektedirler. Bir gün süren bu etkinlik moderatör eşliğinde yönetilen panel şeklinde oturumlardan oluşur. Her oturumda üç konuşmacı misafir edilir, bu konuşmacıların her biri davet edilen farklı şirketlerin üst düzey yöneticileridir. Her yıl 600’ün üzerinde katılımcı ağırladığımız DART, öğrencilerin departmanlarını tanımasını ve kariyer yollarını çizmesini sağlamaktadır. Katılımcılar, oturumlar sırasında konuşmacılara soru sorup interaktif bir oturum geçirebilme fırsatına sahip olmaları ile beraber oturum aralarında da üst düzey yöneticilerle iletişim kurma imkanı elde edebilmektedirler.